Evenementen

Terug naar Agenda

17 mei: gratis surfles voor Haagse mantelzorgers en jongeren

Stichting Soul Surfers lanceert op 17 mei a.s. in de Barthkapel aan de Brouwersgracht het Surfmantel Project. Dit project stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van mantelzorgers en jongeren in Den Haag door middel van surfactiviteiten. Het programma is bedoeld om deelnemers te leren surfen en om hen te begeleiden bij het vergroten van zelfvertrouwen, het verleggen van grenzen en het verbeteren van hun duurzame inzetbaarheid binnen de maatschappij en eventuele zorgtaken.

Mantelzorgers kunnen deelnemen aan speciale sessies die zijn ontworpen om hen te ondersteunen in hun zorgtaken, terwijl jongeren de kans krijgen om nieuwe vaardigheden te leren en plezier te hebben op de Haagse stranden.

De gratis surflessen worden verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen, met speciale aandacht voor de behoeften van elke groep:

– Mantelzorgers: leer surfen en versterk je zelfzorgvaardigheden.

– Jongeren: ontwikkel zelfvertrouwen en levensvaardigheden terwijl je de golven bedwingt.

De eerste sessie vindt plaats op 17 mei a.s. in de Barthkapel aan de Brouwergracht 2K, Den Haag. Inloop is vanaf 19:00 uur, start om 19:15 uur. Voor mantelzorgers en jongeren die het programma te lang vinden,  is er ook een mogelijkheid om vanaf dinsdag 11 juni of dinsdag 27 augustus mee te doen aan vijf zoutwater essies.

Aanmelden kan via het contactformulier op www.studioliefde.nl/surftherapie of door een e-mail te sturen o.v.v. Surfmantel Project aanmelding naar info@studioliefde.nl.

Meer informatie: bezoek de website www.studioliefde.nl/surftherapie of neem contact op met coördinator Sabine Wensink via info@studioliefde.nl.