Duurzaamheid

Uit Je Dak Scheveningen: 16-22 oktober

Van 16 tot en met 22 oktober komt Uit Je Dak naar het Geuzen- en Statenkwartier. Er zijn activiteiten en optredens bij het Museon, Omniversum en World Forum. Uit je Dak is een leuk uitje voor het hele gezin in de herfstvakantie. U kunt het dak op Tijdens Uit Je ..

Lees verder

2-11 oktober: Duurzame Tiendaagse

Stichting Duurzaam Den Haag bestaat op 11 oktober tien jaar. Dit wordt In elk stadsdeel zijn er van 2 tot en met 11 oktober activiteiten op het gebied van energie, groen, voedsel, circulariteit en mobiliteit. Interactieve kaart met activiteiten  Op de website is een interactieve kaart te vinden met alle ..

Lees verder

Vraag je gratis boom aan!

Gratis bomen voor Haagse bewoners, organisaties, scholen en bedrijven. Via het project Duurzaam Den Haag geeft de gemeente Den Haag dit jaar gratis bomen weg! Bewoners, ondernemers, scholen, sportclubs, woningcorporaties en andere organisaties die hun tuin of terrein willen vergroenen, kunnen zich aanmelden. Aanmelden voor een boom kan tot 31 ..

Lees verder

Energie én Geld Besparen

Dinsdag, 12 april a.s. Buurtcentrum De Mallemok, Westduinweg 38A, 2583 EH Scheveningen Van 17.00 tot 19.30 uur, Voor soep en een broodje wordt gezorgd Meld u aan voor de bijeenkomst energie besparen, Krijg praktische tips waarmee u als huurder of eigenaar veel bespaart op gas-, water- en elektriciteitsrekening’.

Lees verder

Energie uit de wijk Challenge

De inschrijvingen voor de Energie uit de wijk Challenge zijn in volle gang. De eerste bewoners met goede plannen voor besparen of opwekken van energie in hun straat of wijk hebben zich aangemeld! Tot en met 15 oktober kunt u uw plan inzenden. Winnaars krijgen een subsidiebedrag tot €100.000,- en een jaar lang ..

Lees verder

Aan de slag met verduurzaming door nieuwe, makkelijke subsidieregeling

Het college van Den Haag stelt €2.225.000 beschikbaar voor inwoners die hun woning duurzamer willen maken. Dat heeft wethouder Liesbeth van Tongeren (Duurzaamheid en Energietransitie) bekend gemaakt. Inwoners kunnen onder andere geld aanvragen voor koken en verwarmen op schone energie, voor het aanleggen van een groen dak, of voor isolatie ..

Lees verder

Subsidie duurzaamheid aanvragen

Start u een duurzaam project in uw wijk? Dan kunt u maximaal € 5.000 subsidie voor het opstarten van duurzame initiatieven in Haagse wijken aanvragen. Lees over de mogelijkheden die de Subsidieregeling duurzame wijkactie Den Haag 2019-2021 biedt. De gemeente wil duurzaamheid vanuit de wijken een kans geven. Een duurzaam ..

Lees verder