Openbare ruimte

Programma Toekomst Scheveningen Badplaats

Raadsmededeling Op 30 maart is de raadsmededeling (RM) Voortgang Programma Toekomst Scheveningen badplaats door het college van B&W goedgekeurd. Het stuk is via het raadsinformatiesysteem (RIS) openbaar gemaakt. Klik hier om de raadsmededeling te lezen. Met dit akkoord kunnen wij verder met het uitvoeren van het Actieplan. In de raadsmededeling staat ..

Lees verder

Afvalsorteerstraatje Lindoduin

De Gemeente heeft half januari een nieuw afvalsorteerstraatje geplaatst van ondergrondse containers voor Glas, Papier, Textiel en Plastic verpakkingen, blik en drinkverpakkingen. De containers staan naast de Aldi. Laten we het netjes houden, maak uw karton klein en plaats niets naast de containers. Mocht u dit toch constateren dan kunt ..

Lees verder

Definitief Plaatsingsplan ORAC’s Geuzenwijk en Vissenbuurt

Het definitieve plaatsingsplan ORAC’s in de Geuzenwijk en Vissenbuurt is definitief vastgesteld. De inspraakstukken vindt u hier: https://denhaag.raadsinformatie.nl/modules/13/Overige%20bestuurlijke%20stukken/564985 Er is één wijziging voorgenomen t.o.v. het definitieve plan: De ondergrondse restafvalcontainers met locatienummer 08-07A wordt verplaatst naar de Willem de Zwijgerlaan ter hoogte van huisnummer 122. Dit in verband met een ..

Lees verder

Geen Speelautomatenhal aan de Dr. Lelykade 10

Op maandag 12-10-2020 heeft de Gemeenteraad de ingediende motie van de CU/SGP om geen omgevingsvergunning af te geven voor een speelautomatenhal aan de Dr. Lelykade 10 bijna unaniem aangenomen en conform het Havenconvenant ervoor te zorgen dat er vanaf heden geen niet-haven gebonden activiteiten in het havengebied worden gerealiseerd.

Lees verder

Verkeersbesluit: Instellen parkeerverbod fietsen en bromfietsen, omgeving Boulevard

Verkeersbesluit: Noordelijk Havenhoofd/Zuidelijk Havenhoofd/Zwarte Pad/Gevers Deynootweg (instellen parkeerverbod fietsen en bromfietsen, omgeving Boulevard) BWT-00153VKZ20 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DEN HAAG, gelezen het op 14 juli 2020 ingekomen verzoek van de wegbeheerder van de gemeente Den Haag in stadsdeel Scheveningen, tot het nemen van een verkeersbesluit voor het instellen van een ..

Lees verder

Terrassen uur langer open bij 25 graden

Het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Den Haag heeft besloten dat de terrassen in Den Haag mogen 1 uur langer open als het 25 graden of warmer is. Dit geldt vanaf donderdag 30 juli 2020 tot het einde van het terrasseizoen op 1 november 2020, van donderdag ..

Lees verder