Nieuws

Rode Kruis zamelt beschermingsmaterialen in voor zorgmedewerkers

Rode Kruis is centraal inleverpunt voor ingezamelde beschermingsmiddelen. Zamelt u beschermingsmiddelen voor zorgmedewerkers in, zoals maskers, handschoenen en brillen? Lever die dan in bij het Rode Kruis! Het Rode Kruis controleert alle ingezamelde middelen op kwaliteit en verdeelt de goedgekeurde middelen daarna over zorginstellingen in het hele land. Het Rode ..

Lees verder

Rotonde Westduinweg / Schokkerweg

De rotonde op de kruising Westduinweg/Schokkerweg in Scheveningen is klaar. De werkzaamheden zijn afgerond. Vanaf eind maart 2020 kan het verkeer gebruikmaken van de nieuwe rotonde. De kruising van de Westduinweg met de Schokkerweg is een belangrijke verbinding tussen Scheveningen Haven en Scheveningen Dorp. Door de kruising te vervangen door ..

Lees verder

Concept Vervoersplannen 2021 HTM

Met dit concept Vervoersplan Rail en Bus geeft de HTM haar plannen aan voor 2021. 2. Concept vervoerplannen 2021 HTM (Tram en Bus) Voor het complete concept vervoersplan 2021 van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), zie website https://mrdh.nl

Lees verder

1 Centraal telefoonnummer voor kwetsbare Hagenaars

Sinds vandaag (donderdag 19 maart) is er 1 centraal telefoonnummer beschikbaar voor kwetsbare inwoners van Den Haag die door corona in de knel komen. Zij kunnen op telefoonnummer 070 205 30 03 terecht voor (hulp)vragen, of een goed gesprek. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van ..

Lees verder

Katern Maart 2020

Geachte buurtgenoten, De nieuwsberichten over de verspreiding van het Covid-19 Coronavirus volgend, berichten wij u dat de geplande maartvergadering van Bewonersorganisatie Havenkwartier op de 24ste niet zal plaatsvinden. Intussen heeft het gemeentebestuur besloten dat Oracs zullen worden geplaatst in het Geuzenkwartier, u kunt de overwegingen teruglezen in https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2020-64530.html. U kunt ..

Lees verder

Plaatsing Oracs Geuzenkwartier en Vissenbuurt

Het gemeentebestuur heeft besloten dat Oracs zullen worden geplaatst in het Geuzenkwartier en Vissenbuurt, u kunt de overwegingen teruglezen in https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2020-64530.html. U kunt dan lezen dat sprake is van een serie locatiewijzigingen, en dat u sinds 11 maart jl.  6 weken de mogelijkheid heeft om uw zienswijze op het plaatsingsplan ..

Lees verder

Subsidie duurzaamheid aanvragen

Start u een duurzaam project in uw wijk? Dan kunt u maximaal € 5.000 subsidie voor het opstarten van duurzame initiatieven in Haagse wijken aanvragen. Lees over de mogelijkheden die de Subsidieregeling duurzame wijkactie Den Haag 2019-2021 biedt. De gemeente wil duurzaamheid vanuit de wijken een kans geven. Een duurzaam ..

Lees verder

Praat mee over het Haags fietsbeleid

LET OP! Meld je snel aan, er zijn nog maar een paar plekken vrij Samen maken we van Den Haag een echte Fietsstad Woensdag 19 februari 2020, van 17.00 uur tot 21.00 uur Aanmelden via: fiets@denhaag.nl Hoe zorgen we dat nog meer mensen de fiets pakken? Ook in wijken waar ..

Lees verder

Rotonde kruising Westduinweg/Schokkerweg

Op de kruising Westduinweg/Schokkerweg in Scheveningen komt een rotonde. Het verkeer kan hierdoor straks beter doorstromen en wordt veiliger. De werkzaamheden beginnen in januari 2020 en zijn eind maart 2020 afgerond. De kruising Westduinweg/Schokkerweg is een belangrijke verbinding tussen Scheveningen Haven en Scheveningen Dorp. Door de hellingbaan van de Dr. ..

Lees verder