Nieuws

Rotonde kruising Westduinweg/Schokkerweg

Op de kruising Westduinweg/Schokkerweg in Scheveningen komt een rotonde. Het verkeer kan hierdoor straks beter doorstromen en wordt veiliger. De werkzaamheden beginnen in januari 2020 en zijn eind maart 2020 afgerond. De kruising Westduinweg/Schokkerweg is een belangrijke verbinding tussen Scheveningen Haven en Scheveningen Dorp. Door de hellingbaan van de Dr. ..

Lees verder

Kerstboom opruimen: laten ophalen of wegbrengen

Wilt u na de Kerst uw kerstboom opruimen? Zet uw Kerstboom dan op de stoep op 1 van de ophaaldagen. Of breng de boom naar het afvalbrengstation aan de Plutostraat of De Werf. Van 2 tot en met 14 januari haalt de gemeente 1x per week kerstbomen op in de ..

Lees verder

Parkeren tijdens Oud en Nieuw in Den Haag

Tijdens de jaarwisseling kunt u uw auto op een veilige plek parkeren. Hieronder leest u in welke parkeergarages dit gratis kan. Betaald parkeren op straat geldt ook tijdens de feestdagen. Meer informatie vindt u op Betaald parkeren tijdens feestdagen 2019-2020. Parkeren Tijdens de jaarwisseling kunt u uw auto veilig parkeren in ..

Lees verder

Uitnodiging BOH Jaarvergadering en Receptie Dinsdag 26 November

Uitnodiging jaarvergadering en receptie BOH op dinsdag 26 november 2019 om 19.30 in Thabor, Van Boetzelaerlaan 286. Aan alle bewoners van Havenkwartier, Geuzenwijk, Vissenbuurt en De Zuid (voormalig Norfolk terrein). Geachte wijkgenoot, Dit jaar is het 40 jaar geleden dat een groep mensen in het Havenkwartier een bewonersorganisatie heeft opgericht ..

Lees verder

Meer mensen krijgen keuze tussen erfpacht en eigendom

Meer mensen krijgen de mogelijkheid om de grond te kopen waarop hun woning staat. Het aantal adressen waarvoor dit kan is uitgebreid van ruim 22.000 naar ruim 33.000.  Voor het Havenkwartier geldt dit alleen voor de wijken Vissenbuurt en de Geuzenwijk. Voor het gedeelte gelegen tussen Westduinweg en de Zee ..

Lees verder