Nieuws

Onderwerpen gevraagd voor thema-avond over leefbaarheid

Op 28 november hebben we als BOH onze jaarlijkse thema-avond. Hiervoor roepen wij u op, om van u te horen hoe we met elkaar de leefbaarheid binnen de wijk kunnen vergroten. Wilt u zich per omgaande aanmelden – met een door u aangedragen onderwerp binnen dit thema – , zodat ..

Lees verder

Wat moet ‘onze’ wethouder weten / zien op 22 november?

Op 22 november krijgen we bezoek van de nieuwe wethouder Scheveningen mevrouw Saskia Bruines, waarmee we door de wijk zullen wandelen. Op basis daarvan doen wij een oproep om met voorbeelden te komen waarvan u zegt “Dat moet deze wethouder weten”. Meldt dat s.v.p. per omgaande aan info@bohscheveningen.nl.

Lees verder

Uit Je Dak Scheveningen: 16-22 oktober

Van 16 tot en met 22 oktober komt Uit Je Dak naar het Geuzen- en Statenkwartier. Er zijn activiteiten en optredens bij het Museon, Omniversum en World Forum. Uit je Dak is een leuk uitje voor het hele gezin in de herfstvakantie. U kunt het dak op Tijdens Uit Je ..

Lees verder

2-11 oktober: Duurzame Tiendaagse

Stichting Duurzaam Den Haag bestaat op 11 oktober tien jaar. Dit wordt In elk stadsdeel zijn er van 2 tot en met 11 oktober activiteiten op het gebied van energie, groen, voedsel, circulariteit en mobiliteit. Interactieve kaart met activiteiten  Op de website is een interactieve kaart te vinden met alle ..

Lees verder

Wij vieren burendag – op 29 september

Wij vieren Burendag! Kom je ook? Vrijdag 29 september in De Mallemok van 15:00u tot 18:00u Wij zorgen voor broodjes knak en drinken  Er is een springkussen. En we doen Oud-Hollandse spelletjes: blik gooien, sjoelen, vier op een rij, koekhappen, zaklopen en nog veel meer.

Lees verder

Gratis sporten voor Scheveningse jeugd tot en met 12 jaar

Sportorganisatie SWS den Haag zet elke maand een ander Haags stadsdeel in de spotlight. In juli en augustus is dat stadsdeel Scheveningen. Deze zomer kun je naar de playgrounds voor streetsport. Verder is er een unieke kans om kennis te maken met watersport en nog meer! Streetsport In Scheveningen kun ..

Lees verder

Vraag je gratis boom aan!

Gratis bomen voor Haagse bewoners, organisaties, scholen en bedrijven. Via het project Duurzaam Den Haag geeft de gemeente Den Haag dit jaar gratis bomen weg! Bewoners, ondernemers, scholen, sportclubs, woningcorporaties en andere organisaties die hun tuin of terrein willen vergroenen, kunnen zich aanmelden. Aanmelden voor een boom kan tot 31 ..

Lees verder