Nieuws

Bewonersbijeenkomst Wijkagenda Havenkwartier – Thaborkerk

Dinsdag 10 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur – Thaborkerk Bedankt dat u zich heeft aangemeld voor de bewonersbijeenkomst over de wijkagenda van het Havenkwartier op dinsdagavond 10 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur in de Thaborkerk. Let op: De locatie is gewijzigd naar de Thaborkerk (van Boetzelaerlaan ..

Lees verder

29 April: Actie Tegen Fietsendiefstal op het Radio Hollandplein

29 april: actie tegen fietsendiefstal op het Radio Hollandplein Er worden veel fietsen en elektrische fietsen gestolen. Om fietsendiefstal tegen te gaan is op vrijdag 29 april van 15.00 uur tot 19.00 uur de actie ‘Voorkom diefstal van uw (elektrische) fiets’ op het Radio Hollandplein in Scheveningen. Hier kunt u ..

Lees verder

Bijeenkomst Wijkagenda Havenkwartier

De gemeente organiseert op dinsdagavond 10 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur een bijeenkomst in wijkcentrum de Mallemok (Westduinweg 38d). Tijdens deze bijeenkomst gaan bewoners, ondernemers, partners uit het Havenkwartier en de gemeente met elkaar in gesprek over de uitkomsten van de bewonersvragenlijst en de verbeterpunten voor de wijk. ..

Lees verder

Uitnodiging Verlate Jaarvergadering BOH 26 April

Beste bewoners uit het Havenkwartier, Geuzenwijk, Vissenbuurt en de Zuid (voormalig Norfolkterrein): Op dinsdag 26 april 2022 wordt u allen om 20.00 uur uitgenodigd aanwezig te zijn op de statutaire jaarvergadering van de Bewonersorganisatie. In verband met de corona van de afgelopen tijd zullen de jaarstukken van 2020 en 2021 ..

Lees verder

Energie én Geld Besparen

Dinsdag, 12 april a.s. Buurtcentrum De Mallemok, Westduinweg 38A, 2583 EH Scheveningen Van 17.00 tot 19.30 uur, Voor soep en een broodje wordt gezorgd Meld u aan voor de bijeenkomst energie besparen, Krijg praktische tips waarmee u als huurder of eigenaar veel bespaart op gas-, water- en elektriciteitsrekening’.

Lees verder

Jaarvergadering Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH)

Nadat we een aantal keren onze officiële jaarvergadering 2021 hebben moeten uitstellen, willen we nu op 26 april onze jaarvergadering in het wijkcentrum de Mallemok organiseren. Op de agenda staat o.a. het financieel verslag 2020 en 2021 en het verslag van de kascommissie. Daarnaast stelt het BOH bestuur twee nieuwe ..

Lees verder

De Grote Debat Show Scheveningen (gratis entree)

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Podium Aan Zee (partnerschap van YMCA en Popagenda Scheveningen) op vrijdagavond 11 maart van 20.00 – 22.15 uur De Grote Debat Show Scheveningen. Dit evenement vindt plaats in de historische Oude Kerk van Scheveningen met politici van 12 partijen. Bent u geïnteresseerd om deze ..

Lees verder

Politiek Café Thabor 1 Maart

Er valt veel te kiezen op Scheveningen. Een tiental politieke partijen hebben zich aangemeld om met u in gesprek te gaan over wat u vindt en waar zij voor staan. In alfabetische volgorde zijn dat CDA, CU/SGP, D66, Groen Links, Hart voor Den Haag, PvdA, PVV, SP, VVD en 50+. ..

Lees verder

Tijdelijke Bediencentrale/Semafoor in Scheveningen Haven

Na eerst de Koninginnebank voor de Semafoor te hebben weggehaald en daarna de bekabeling voor een tijdelijke Semafoor op orde te hebben gemaakt, staat nu het tijdelijk onderkomen van de Havenverkeerscentrale op haar plaats. Als alles goed is aangesloten en de Bediencentrale weer functioneert vanuit haar nieuwe onderkomen, kan de ..

Lees verder