Nieuws

Maandelijkse bewonersvergadering 24-1 a.s.

Elke vierde dinsdag van de maand is er onze maandelijkse bijeenkomst voor bewoners van het Havenkwartier, Vissenbuurt, Geuzenwijk en De Zuid. U bent van harte welkom op dinsdag 24 januari a.s. Inloop vanaf 19.30, start om 20.00 uur. Met elkaar proberen we dan de ‘pijnpunten’ in de wijk verder uit ..

Lees verder

Aandacht voor de Voedselbank

Beste wijkbewoners, Zoals wij ook op de BOH-jaarvergadering hebben aangegeven, is het een goede zaak om iedere keer als wij voorbij De Mallemok lopen de Voedselbank in gedachten te hebben. Alle houdbare producten kunnen daar worden afgegeven aan de receptie. Het kan vandaag, maar je kunt het in het nieuwe jaar ..

Lees verder

15 november: bijeenkomst over een groen en schoon Havenkwartier e.o.

In het voorjaar van 2022 is er op initiatief van het stadsdeel Scheveningen een discussie op gang gebracht, die voortborduurde op een al lang bestaande discussie binnen het Havenkwartier (inclusief Vissenbuurt, Geuzenwijk en de Zuid) over een groene en schone wijk en de daarmee samenhangende leefbaarheid binnen de wijk. Op ..

Lees verder

Reeks ‘Bij ons op Scheveningen’ op Omroep West

Donderdag 14 juli is de tweede aflevering van de reeks ‘Bij ons op Scheveningen’ te zien op Omroep West. De afleveringen worden om 17.00 uur uitgezonden. Die dag is er ieder uur een herhaling. Hier alvast een voorproefje: Aflevering 2: donderdag 14 juli, 17.00 uur In de tweede aflevering van ..

Lees verder

Bewonersbijeenkomst Wijkagenda Havenkwartier – Thaborkerk

Dinsdag 10 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur – Thaborkerk Bedankt dat u zich heeft aangemeld voor de bewonersbijeenkomst over de wijkagenda van het Havenkwartier op dinsdagavond 10 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur in de Thaborkerk. Let op: De locatie is gewijzigd naar de Thaborkerk (van Boetzelaerlaan ..

Lees verder

29 April: Actie Tegen Fietsendiefstal op het Radio Hollandplein

29 april: actie tegen fietsendiefstal op het Radio Hollandplein Er worden veel fietsen en elektrische fietsen gestolen. Om fietsendiefstal tegen te gaan is op vrijdag 29 april van 15.00 uur tot 19.00 uur de actie ‘Voorkom diefstal van uw (elektrische) fiets’ op het Radio Hollandplein in Scheveningen. Hier kunt u ..

Lees verder

Bijeenkomst Wijkagenda Havenkwartier

De gemeente organiseert op dinsdagavond 10 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur een bijeenkomst in wijkcentrum de Mallemok (Westduinweg 38d). Tijdens deze bijeenkomst gaan bewoners, ondernemers, partners uit het Havenkwartier en de gemeente met elkaar in gesprek over de uitkomsten van de bewonersvragenlijst en de verbeterpunten voor de wijk. ..

Lees verder