Nieuws

Terug naar Nieuws

4 en 10 september: stadsdeelbijeenkomsten Omgevingsvisie 2050

In 2025 wordt de omgevingsvisie in Den Haag vastgesteld. Hierin komen de keuzes te staan op het gebied van bouwen, natuur, mobiliteit, energie en veiligheid.

Vorige zomer en begin dit jaar is de gemeente alle stadsdelen langs geweest om met bewoners in gesprek te gaan over de Omgevingsvisie. En te horen welke keuzes bewoners zouden maken voor de toekomst van de stad en wat de waardevolle plekken in een bepaald stadsdeel zijn.

Op 4 of 10 september a.s. informeert de gemeente over de vorderingen van de omgevingsvisie en de inhoud van het hoofdstuk over de stadsdelen. U bent van harte uitgenodigd op 4 september in The Grey Space, Paviljoensgracht 20 of op 10 september bij Parkoers, Marie Heinenweg 3.

Programma

Bij beide locaties zijn mensen van de gemeente aanwezig die per stadsdeel de keuzes in de omgevingsvisie kunnen toelichten. En waar u op kunt reageren.

Aanmelden

  • Woensdag 4 september tussen 14.00-17.00 uur
  • Dinsdag 10 september tussen 18.00-21.00 uur

Wilt u aanwezig zijn? Fijn als u ons laat weten dat u komt zodat we hier met de catering rekening mee kunnen houden. U kunt zich makkelijk aanmelden met dit formulier.

Meer weten? Kijk dan op www.omgevingsvisie.denhaag.nl