Nieuws

Terug naar Nieuws

Bewonersorganisatie Havenkwartier tekent voor huisvesting in de Mallemok

Bewonersorganisatie Havenkwartier tekent voor huisvesting in de Mallemok

De afspraken tussen de Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH) en Welzijn Scheveningen zijn officieel getekend. De BOH blijft een plek houden in buurt- en wijkcentrum de Mallemok aan de Westduinweg.

In de zomer van 2018 leek het er op dat de BOH na 30 jaar zou moeten vertrekken uit de Mallemok. Welzijn Scheveningen liet aan de BOH weten dat zij de vaste kantoor- en vergaderruimte in het buurtcentrum moest opgeven.

In november 2018 werd al bekend dat de BOH gewoon gebruik kan blijven maken van de faciliteiten in de Mallemok, maar een officiële overeenkomst liet nog even op zich wachten. “Afgelopen maandag heb ik namens de BOH de papieren getekend”, laat BOH-voorzitter Teun van Dijk weten. “Wij zijn blij met het feit dat de BOH in de Mallemok gehuisvest blijft. Het onhandig opereren van Welzijn heeft het afgelopen jaar een hoop gedoe opgeleverd, wat niet nodig was, als ze het nu getekende voorstel gewoon direct had voorgesteld.”

Het voorstel houdt onder meer in dat de BOH wisselt van kantoorruimte met de locatiemanager van de Mallemok. Voor de maandelijkse vergaderingen kunnen wij gebruik maken van de grote zaal.