Nieuws

Terug naar Nieuws

DuneArt vrijdag 8 Juni t/m zondag 10 juni

De watertoren en de duinen er omheen bieden van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur een podium aan 40 kunstenaars. Dunea, beheerder van het duingebied tussen Monster en Katwijk, is ‘gastheer’.

Het concept van DuneArt is om kunst en cultuur, natuur en muziek te verbinden op een bijzondere locatie. Het fraaie duingebied vormt meer dan een decor; kunstenaars gaan ter plekke aan het werk en laten zich inspireren door de omgeving. Bezoekers zijn welkom om over hun schouder mee te kijken. Beeldhouwers, schilders, fotografen en filmers, ze zullen deze dagen allen op hun eigen manier een verbinding aangaan met de natuur om hen heen. Voor bezoekers die meer willen dan alleen toekijken, worden er iedere dag verschillende workshops gegeven. Ook podiumkustenaars zijn ruim vertegenwoordigd; met onder meer gedichten en verhalen, muziek, theater en poppenspel komt een brede programmering voor het voetlicht.

Tot slot is gedurende deze drie dagen in de watertoren een expositie ingericht met werk van de deelnemende kunstenaars met als thema (hoe kan het ook anders?) WATER. Een buitenkans om deze imposante toren, die nog altijd in gebruik is, van binnen te bekijken.

DuneArt: 8, 9 en 10 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Zie www.duneart.nl voor het programma en verdere informatie. DuneArt is vrij toegankelijk.