Duurzaamheid

Terug naar Duurzaamheid

Een energiecoachgesprek met je buur? Kom naar de online bewonersavond van woensdag 21 april

Op woensdag 21 april organiseren energiecoaches uit acht Haagse wijken van 20:00 t/m 21:00 uur een gratis online informatieavond voor bewoners. Denk jij erover na om je woning te verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je bijvoorbeeld betere isolatie, dubbel glas of beginnen met zonnepanelen? Of wil je gewoon eerst een goed gesprek van buur tot buur met iemand die al heel wat voorbeelden in de wijk gezien heeft? Maak dan een afspraak met een energiecoach uit jouw buurt! Tijdens de informatieavond hoor je hier meer over.
http://duurzaamdenhaag.pr.co/197749-een-energiecoachgesprek-met-je-buur-kom-naar-de-online-bewonersavond-van-woensdag-21-april

Wat is een energiecoach?

Een energiecoach is een vrijwilliger die is aangesloten bij een bewonersinitiatief uit jouw wijk. Doordat ze uit jouw buurt komen zijn ze op de hoogte van de verduurzamingsplannen in de wijk en kennen ze de soort huizen die in jullie wijk staan. Er is geen winstoogmerk, het gesprek is gratis en er zijn geen commerciële relaties met leveranciers. Onder de noemer Haagse Energiebesparingsaanpak (HEBA) zijn de coaches actief met ondersteuning van Duurzaam Den Haag, de gemeente Den Haag en Hoom.

Online informatieavond woensdag 21 april

Benieuw wat een energiecoach voor jou kan betekenen of wil je alvast met een energiecoach uit jouw wijk in gesprek? Kom dan naar de online informatieavond van woensdag 21 april om 20.00 uur. Tijdens de avond krijg je ook de mogelijkheid om in een kleine groep wijkgenoten met een coach uit jouw wijk te spreken. De coaches van deze avond komen uit het Regentesse- en Valkenboskwartier, Benoordenhout, Scheveningen, de Bloemen- en Bomenbuurt, Archipel/Willemspark, Duinoord en Mariahoeve.
Zit jouw wijk er niet bij? Geen probleem! De energiecoaches werken ook in andere wijken of schakelen adviseurs in van de gemeente Den Haag. Kijk voor meer informatie en ervaringen van bewoners die een energiecoach ingezet hebben op www.duurzaamdenhaag.nl/heba.

Wat? Online informatieavond over Energiecoaches uit de wijk en advies over verduurzaming

Wanneer? Woensdag 21 april van 20:00 tot 21:00 uur

Waar? Online, meld je aan via deze link!

383248 heba%201 f8ff76 original 1616685806

Neem gerust contact op bij vragen of voor een interviewverzoek!