Nieuws

Terug naar Nieuws

Reeks ‘Bij ons op Scheveningen’ op Omroep West

Donderdag 14 juli is de tweede aflevering van de reeks ‘Bij ons op Scheveningen’ te zien op Omroep West. De afleveringen worden om 17.00 uur uitgezonden. Die dag is er ieder uur een herhaling. Hier alvast een voorproefje:

Aflevering 2: donderdag 14 juli, 17.00 uur

  • In de tweede aflevering van ‘Bij ons op Scheveningen’ zien we Fred aan het werk tijdens een ware voetbalinterland tussen Franse jeugd en Scheveningse tieners, brengt hij een bezoekje aan wijkcentrum de Mallemok, komt hij middenin Duindorp terecht in de grootste Haagse mussenpopulatie en zien we hoe de Scheveningse bewoners op wel heel creatieve wijze het probleem van zwerffietsen aanpakken.

 Aflevering 3: donderdag 21 juli, 17.00 uur

  • In de laatste aflevering van ‘Bij ons op Scheveningen’ zien we Fred buiten spelen tussen de kids van buurtcentrum Kommunika, gaat hij even langs bij de enige AED die Duindorp rijk is, neemt Fred een kijkje bij het duurzame bewonersinitiatief Minder grijs, meer groen om tenslotte te eindigen in de Dirk Hoogenraadstraat, ooit de 100ste Lief en Leedstraat van Den Haag.

In de eerste aflevering zagen we Fred Zuiderwijk tussen de Hollandse nieuwe en Scheveningse oudjes tijdens Vlaggetjesdag, nam hij in Muzee Scheveningen een flinke duik in de rijke historie van deze mooie badplaats en leerden we de stadsdeeldirecteur van Scheveningen wat beter kennen. Die aflevering kun je hier terugkijken: aflevering 1 Bij ons op Scheveningen.